Omega 3 1200 mg Visolie

9,95

✔️ EPA en DHA dragen bij tot de instandhouding van het hart, het triglyceridengehalte van het bloed.
✔️ DHA draagt bij tot de ontwikkeling van de hersenen en de ogen.
✔️ Biedt een hoge biologische beschikbaarheid dankzij de triglyceride vorm.

Uitverkocht

Voor 22:00 uur besteld, volgende werkdag gratis in huis! Onze voordelen Gratis thuisbezorgd30 dagen bedenktijd Niet tevreden? Geld terug!

Er zijn veel verschillende soorten Omega 3 vetzuren. Als je een gezond voedingspatroon hebt, dan krijg je geheid Omega 3 vetzuren binnen. De meeste voorkomende en bekende vetzuren zijn ALA, DHA en EPA. De laatste twee zul je vooral herkennen in de vorm van visvetzuren. ALA is meestal afkomstig uit zaden. ALA zit vooral in lijnzaadolie, raapzaadolie en sojaolie. De vraag is natuurlijk waarvoor wij Omega 3 vetzuren nodig hebben.

Omega 3 is vooral belangrijk voor ons hart en onze vaten. Hart en vaatziekten zijn helaas veel voorkomend, dus een goede inname van Omega 3 kan je gezondheid een handje helpen. Visolie supplementen zorgen voor een lagere kans op het overlijden aan hartkwalen. Ook Is het nemen van NN Omega 3 capsules goed voor je bloeddruk. Vooral bij een hoge bloeddruk zullen deze Omega 3 supplementen bijdragen in een verlaging hiervan.

Een bijkomend voordeel van deze supplementen is de ontgeurende methode. Capsules met een nare vissmaak zijn natuurlijk geen pretje om in te nemen. Gelukkig hebben de NN Omega 3 capsules een limoen smaak. Deze supplementen zijn goedgekeurd door de International Fish Oil Standarts.

Wist je dat
Het innemen van extra omega 3 supplementen goed zijn tijdens een zwangerschap? Dit heeft namelijk enorm veel voordelen voor de foetus. Vooral voor de ontwikkeling van het netvlies en de hersenen van de baby.

Wat zit er allemaal in de NN Omega 3 capsules?
Omega 3 EPA: ondersteunt de bloeddruk en helpt het in stand houden van normale triglyceridengehalten
Omega 3 DHA: helpt tegen vermindering van gezichtsvermogen en is een goede bouwstof voor ons netvlies
Overige Omega 3 vetzuren: helpen het lichaam gezond en vitaal te houden. Kunnen symptomen van angst en depressie verminderen en helpt bij eventuele leerproblemen

Hoe gebruik je NN Omega 3 capsules?
Als je deze NN Omega 3 capsules gebruikt als volwassene is het belangrijk om 2 capsules per dag in te nemen. Neem de capsules met een groot glas water. Gebruik je medicatie? Raadpleeg dan altijd eerst je huisarts voor gebruik van dit Omega 3 supplement.

Wat is de inhoud van de verpakking?
In elke capsule zit 780 mg Omega 3 bestaande uit 380 mg EPA, 260 Mg DHA en 140 mg overige Omega 3 vetzuren

Gewicht 275 g
Afmetingen 105 × 50 × 50 cm
EAN

8697595877128

Artikelnummer: 8697595877128 Categorie: Tag: