Magnesium 60 Tabletten

16,95

✔️ Draagt bij tot de eiwitsynthese.
✔️ Draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en uitputting.
✔️ Draagt bij tot de spierfunctie.
✔️ Draagt bij tot de vorming van botten en tanden.
✔️ Helpt bij spierkrampen, spiertrekkingen en rusteloze benen.

Uitverkocht

Voor 22:00 uur besteld, volgende werkdag gratis in huis! Onze voordelen Gratis thuisbezorgd30 dagen bedenktijd Niet tevreden? Geld terug!

Magnesium is een mineraal dat vaak erg laag is bij vrouwen die last hebben van hormonale migraine. Tijdens een zwangerschap of tijdens borstvoeding heeft het lichaam vaak een te kort aan magnesium en is het van belang om het magnesium niveau op peil te houden. Dit kan door het voedingssupplement NN Magnesium.

Magnesium speelt ook een grote rol bij mensen die slecht slapen. Slapeloosheid en korte nachten hebben veel negatieve effecten in ons dagelijks leven. Gelukkig werkt magnesium ontspannend en kan het daarom helpen beter in slaap te komen en een goede nachtrust te creëren. Daarnaast is magnesium ook een goed hulpmiddel tegen uitputting en duizeligheid. Door de magnesium tabletten bijvoorbeeld voor het slapen in te nemen zul je sneller tot rust komen.

Heb je vaak last van spierpijn of kramp en duurt het lang voordat je spieren zich hertstellen? Dan zijn de NN Magnesium tabletten ook hier een goede oplossing voor. Magnesium zorgt namelijk voor de aanmaak van proteïnemoleculen en draagt bij aan de spierfunctie. Ook helpt magnesium bij kwalen zoals kramp, en tintelende en rusteloze benen.

Er zijn verschillende soorten magnesium. Zo heb je bijvoorbeeld magnesium malaat, wat een verbinding is van appelzuur en magnesium. Deze vorm zorgt ervoor dat onze cellen energie produceren, Ook heb je magnesium bisglycinaat. Dit is weer een combinatie van magnesium en aminozuur glycine. Dit zorgt voor een verbeterde gemoedstoestand en concentratie. Hierdoor verminder je de kans op depressies.

Wist je dat
Magnesium ook helpt bij de vorming van botten en tanden? Dit komt omdat het de opnamen van calcium bevorderd. Calcium is namelijk een van de benodigdheden voor de opbouw van sterke tanden en botten.

Wat zit er allemaal in NN MAGNESIUM?
Magnesium: Helpt tegen hormonale migraine, tintelende benen en helpt tegen depressies

Hoe gebruik je NN MAGNESIUM?
Neem twee maanden lang elke dag 1 tablet in. Dit kan in combinatie met een groot glas water. Raadpleeg altijd je huisarts als je deze tabletten wilt gebruiken in combinatie met eventuele medicatie of tijdens een zwangerschap, want elke zwangerschap is anders.

Wat is de inhoud van de verpakking?
In elk tablet zit 100 mg Magnesium. Dit is opgedeeld in 50 gr Magnesium Malaat en 50 gr Magnesium bisglycinaat.

Gewicht 190 g
Afmetingen 80 × 40 × 40 cm
EAN

8697595877098

Artikelnummer: 8697595877098 Categorie: Tag: